328

Переглядів
Фотозвіт Продаж останніх 4-х квартир у ЗДАНОМУ житловому комплексі "Брест" Продаж останніх 4-х квартир у ЗДАНОМУ житловому комплексі "Брест"

Продаж останніх 4-х квартир у ЗДАНОМУ житловому комплексі "Брест"

Тут уже живуть щасливі мешканці!

Зданий житловий комплекс "Брест" став надійним домом для багатьох власників квартир. А зараз саме ви маєте нагоду придбати одну із 4-х останніх квартир у цій сучасній новобудові на тихій вуличці поруч з центром міста.

Тільки гляньте на стильний під'їзд комплексу, оформлений у стилі Loft. Асиметричні лінії, поєднання різних текстур, авторські світильники та люстри у фойє новобудови точно не залишать вас байдужими.

Дві окремі спальні, світла і затиш накухня, роздільний санвузол та аж два балкони - це планування 2-кімнатних квартир на 4-му поверсі. Вони займають площу 62 м.кв. кожна.

А 1-кімнатні на 5-му поверсі є просторими зручними квартирами, доповнені окремими гардеробними та радують чудовим видом з вікон на околиці, зелений масив. Їхня площа 45 м.кв.

Шукаєте квартиру дійсно для життя? Щоб все-все потрібне поруч? І магазин, і школа, і дитсадок?

Тоді квартира у ЖК "Брест" - це для вас ідеальний варіант. Великий маркет "Амбар", супермаркет "Вопак" та магазини р-ну "Білочка" та Пр. Свободи до ваших послуг.
Через дорогу від новобудови аж дві загальноосвітні школи - 12-та і 15-та. У двох хвилинах ходьби - дитячий садок № 20.

У цьому ж районі знаходиться і унікальна екологічна локація - озеро Кірпічка, мешканцями якого є лебеді та качки.

Уже сьогодні ви можете переглянути квартиру, яка вас зацікавила. Телефонуйте, домовимось про зустріч.
Коментарі
avatar