386

Переглядів
Фотозвіт Новий житловий комплекс у р-ні ТЦ "Дастору" Новий житловий комплекс у р-ні ТЦ "Дастору"

Новий житловий комплекс у р-ні ТЦ "Дастору"

Переглянувши фотозвіт із будівництва ЖК "Європейський квартал", ви оціните чудову локацію. Із панорамних вікон та скляних балконів відкриваються неймовірні види на все місто, його околиці, на лісовий масив та пагорби.

Зведення комплексу на тому етапі, коли вже можна вживу переконатися у високій якості та надійності будівельних робіт.
Перевагою комплексу є й інноваційна для нашого міста технологія опалювання та забезпечення гарячою водою будинку (встановлений сучасний тепловий насос). Суть її полягає в тому, щоб значно зменшити витрати енергії і зекономити кошти на комунальних платежах. Завдяки цьому комплекс отримав статус "Енергоефективний ЖК".

Запрошуємо вас переглянути:
•комфортні 1-кімнатні квартири площею від 32 м² до 48 м²;
•просторі 1-кімнатні площею 59 м² та 62 м² з кухнею-холом;
•зручні 2-кімнатні площею 63 м².

Розташований будинок на одній із ключових вулиць Ужгорода - Собранецькій. Звідси близько до центру міста - 5 хв. машиною. Поруч об'їзна дорога, зупинка громадського транспорту.
Супермаркет "АТБ", ТЦ "Дастор", продуктові магазини, аптеки, медичні заклади та лабораторії, школа та дитсадок роблять район комфортним для проживання.
Працюємо напряму із забудовником, тому ціна для вас не завищена, без комісій та переплат.

Є можливість придбати квартиру у розтермінування до здачі у експлуатацію (1 квартал 2022 року), при умові сплати першого внеску 30% від вартості.

У телефонному режимі проконсультуємо, підберемо потрібну площу та поверх, а згодом організуємо перегляд квартири у зручний для вас час.
Коментарі
avatar