90761

Переглядів
Новобудови Ужгород Комплекс біля центру - встигніть придбати за привабливою ціною Комплекс біля центру - встигніть придбати за привабливою ціною

Комплекс біля центру - встигніть придбати за привабливою ціною

Підходить до завершення будівництво елітного житлового комплексу, який знаходиться на проспекті Свободи, в декількох хвилинах від центру.
Нагадуємо, що окрім новітніх технологій та високих стандартів будівництва тут використовувались найякісніші матеріали при будівництві та оздобленні будинку. До прикладу вікна 2 камерні, 3 контури утеплення , 6 камерний профіль, весь будинок та всі внутрішні перегородки із цегли, утеплення 100мм пінопласту. Два під’їзди будуть обслуговуватись ліфтами, по одному на під’їзд. Закрита територія з охороною та шлагбаумом, дитячий майданчик. Поруч йде реконструкція ринку, а також тут всім відомі магазини на проспекті Свободи та кафе/ресторани.
В наявності ще є декілька одно-,дво-,трикімнатних квартир. Поспішайте, на етапі будівництва до здачі будинку в експлуатацію ми пропонуємо ціну за квадрат нижчу, аніж після здачі в листопаді/грудні цього року.

Деталі про даний житловий комплекс "Проспект" ТУТ.

Коментарі